Huomautukset tavaramerkeistä

Mainittujen tuotteiden ja palveluiden nimet ja logot voivat olla omistajiensa rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä tavaramerkkejä. Tässä mainittujen kolmannen osapuolen tavaramerkkien omistajat eivät tue, sponsoroi tai tue Kaspersky sovellusta.

Android, Chrome, Firebase, Gmail, Google ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Apple on Apple Inc:n tavaramerkki.

Bluetooth-sana, -merkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta.

Intel ja Atom ovat Intel Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Arm on Arm Limitedin (tai sen tytäryhtiöiden) rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Huawei, HUAWEI HONOR, EMUI ovat Huawei Technologies Co., Ltd:n tavaramerkkejä.

SAMSUNG on SAMSUNG:n tavaramerkki Yhdysvalloissa tai muissa maissa.

ASUS-tavaramerkki, ZenFone ovat joko Yhdysvalloissa rekisteröityjä tavaramerkkejä tai Asustek Computer Inc:n tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

HTC on HTC Corporationin tavaramerkki.

LinkedIn on LinkedIn Corporationin ja sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Lenovo on Lenovon tavaramerkki Yhdysvalloissa, muissa maissa tai molemmissa.

MOTOROLA ja tyylitelty M-logo ovat Motorola Trademark Holdings, LLC:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Nokia on Nokia Oyj:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki.

Oppo on Guangdong OPPO Mobile Telecommunications Co., Ltd:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki.

Servify on Service Lee Technologies Private Limitedin rekisteröity tavaramerkki.

Firefox on Mozilla Foundationin tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.